Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Убивство в Харкові. Чоловік розстріляв родину через борг у 100 тис. дол.

Убивство в Харкові. У неділю зранку чоловік розстріляв родину – вбив чоловіка і його колишню дружину, поранив 12-річну дівчинку, як стало відомо Вісті Ньюс. Підозрюваного у вбивстві затримали зі зброєю та 2 сотнями тисяч доларів за 2 години після злочину. У поліції повідомили деталі злочину. Виявилося, стрілок і сім’я були давно знайомі.

Страшне вбивство в Харкові – у 12-поверхівці на Академіка Павлова розстріляли родину. Чоловік та жінка загинули. Саме сусіди знайшли тіла і викликали медиків і поліцію. У під’їзді чули шум сварки.

Любов, мешканка сусіднього під’їзду:

Я слышала, лежала в комнате, слышала, как 2-е стрельнуло. Я упала с кровати и все. Выскочила, приехала скорая помощь, девочку забрали. Она кричала, и все. Девочка кричала так! Вы что! Семья хорошая. Мне просто жалко.

Постраждала також і донька колишнього подружжя. 12-річна дівчинка з вогнепальним пораненням – у лікарні. Зараз підліток у хірургічному відділенні, з нею працює психолог. Медики прогнозують, що за тиждень дівча випишуть.

Євгеній Стрілець, заступник головного лікаря з хірургічної допомоги Обласної дитячої лікарні №1:

Поступил в шоковом эмоциональном состоянии с ранами множественными: правого и левого бедра и плеча. Поэтому в послеоперационном состоянии находился в реанимации. В данный момент состоянию ребенка ничто не угрожает, ребенок находится в отделении.

Сусіди розповіли, що вбита жінка і поранена дівчинка не мешкали в Харкові.

Людмила Пономарьова, подруга родини:

Невестка, она живет в Ровно с внучкой. Он недавно привез ее, неделю назад. Все нормально было, они ходили, ездили на экскурсии. Ей очень нравился наш город. И вот сегодня это произошло.

У поліції підтвердили: жінку і дівчинку потерпілий із фігурантом справи разом привезли до Харкова з Ровно на канікули. У той день чоловіки посварилися. Вони знайомі з дитинства. Остання їхня сварка сталася за день до вбивства.

Олег Бех, начальник поліції Харкова:

23-го виник також конфлікт у потерпілого з фігурантами, що бачили сусіди. А 24-го десь близько 10-ї він приїхав до квартири, де проживали потерпілі. Він вибив двері вхідні в квартиру, влетів до приміщення, де побачив потерпілого, в якого відразу розпочав стрільбу, після того ого колишня дружина намагалася втекти на балкон він провів ще кілька пострілів, після яких вона на місці померла. Із його слів, він повідомив, що дитину він вбивати не хотів. І ті постріли, які він вів у дитину попали случайно.

Підозрюваного у вбивстві затримали за 2 години за описом машини. Патрульні зупинили “Вольво”, у машині вилучили 200 тисяч доларів та зброю. Власне, саме велика сума грошей і стала ймовірною причиною вбивства. У поліції говорять, що пару затриманий розстріляв через борг у 100 тисяч доларів. У жінку влучило 6 куль, у дитину – 3. Але жертв могло бути й більше, адже в момент стрільби у квартирі знаходилися і батьки вбитого.
Запобіжний захід стрілку мають обирати завтра. Зараз у справі призначена низка експертиз, зокрема і психіатрична перевірка для затриманого харків’янина. Останній був переконаний, що його переслідують і навіть вб’ють, нещодавно він написав заяву про погрози до райвідділу. У скоєному чоловік зізнався одразу після затримання.

 

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023