Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Хмельниччина: Пожежник смт. Ярмолинці врятував людей

Пожежник з Івано-Франківська у свій вихідний врятував двох людей. Побачив пожежу та не вагаючись кинувся до будинку. Перша думка – там є люди й вони потребують допомоги. Професійне відчуття не підвело – у вогняному полоні опинилися двоє, я стало відомо Вісті Ньюс.


Одягтися за 40 секунд – саме так починається кожна робоча зміна 27-річного Олексія. У ДСНС чоловік працює п’ять років із за часи служби врятував не одне життя. Проте того дня хлопець був вихідний. Йшов у справах, аж раптом побачив густий дим. Перша думка – хтось може бути у біді.

Олексій Курятников, рятувальник:
Зупинився, прибіг сюди подивитися. Була якась дівчинка, я попросив її зняти. Вибив двері, побачив жіночка там.

Юрій Білявський начальник 22-ї пожежно-рятувальної частини смт. Ярмолинці
Постукав до цього будинку. З тої сторони, з середини, він почув, що хтось там знаходиться. Двері були зачинені. Він, відчинивши ці двері, побачив, що в диму, в середині житлового будинку, першу побачив, що знаходиться жінка на підлозі, яка самостійно не може покинути небезпечну зону.

Не вагаючись, рятувальник виніс жінку з палаючого дому на свіже повітря. Після – взявся витягати чоловіка, що залишився у будинку. І тільки потім пожежник викликав колег та швидку. Потерпілих госпіталізували, палаючий будинок за 20 хвилин згасили. На питання журналістів Олексій сором’язливо всміхається – це його щоденна робота. Геройства у своєму вчинку не бачить.

Олексій Курятников, рятувальник
Та ну це звичайна робота, як сказати. Завжди так.

 Юрій Білявський начальник 22-ї пожежно-рятувальної частини смт. Ярмолинці
Є біда. Як кажуть, лозунг нашої служби – запобігти, врятувати, допомогти. І він один із тих, хто прийшов на допомогу в чужій біді.

Потерпілі – безхатьки, які зайшли погрітися. За попередньою інформацією, від недопалка загорівся старий диван. Зараз життю потерпілих нічого не загрожує.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023