Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Зірвав і зламав герб у тимчасово окупованій Куп’янщині – прокуратура назвала підозрюваного у злочині

У смт Шевченкове Куп‘янського району (це тимчасово окупована територія) чоловік розтрощив і потоптав державний символ.

У прокуратурі Харківщини повідомляють подробиці злочину.

Місцевий 46-річний чоловік 14 червня 2022 року перебував біля дошки пошани почесних громадян смт Шевченкове. Він із особливом цинізмом спільно зі своїм знайомим зірвав малий Державний Герб України, розірвав його на частини. Після цього чоловіки кинули їх на землю, тим самим спаплюжуючи честь та гідність державного символу України. Інший їх спільний знайомий знімав злочин на відео.

Особу одного з них встановили – це Андрій Миколайович Стрижко. Це карається штрафом до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців або позбавленням волі на строк до трьох років.

Зараз йому заочно повідомили про підозру і публічній нарузі над державним символом України. Наразі встановлюються інші фігуранти кримінального провадження.

фото ТГ-канал прокуратура Харківщини

 

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023