Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Зірковий склад на сцені театру Харкова. Вистава «Сильні слабкі жінки» 9 листопада

Кожна жінка мріє бути сильною і кожна жінка мріє бути слабкою. Як це поєднати? Як скласти в потрібну «пірамідку» ці дві протилежності? Будь-яка жінка каже собі: «Я сильна і я заявляю про свою силу. У мені багато прекрасного: чудова душа, я розумна і красива, незалежна. Я в стані розширити свої можливості: можу жити, як хочу, можу стати такою, якою хочу. Або залишатися самою собою, любити себе такою, яка є… У мене все відмінно!». Але в далеко в таємних куточках своєї душі кожна мріє забути про це і стати слабкою поряд зі своїм чоловіком.

День у день гуру-психолог намагається розібратися з проблемами кожної з жінок, що приходять до нього на прийом. Адже що може бути краще жіночої групової терапії в пошуках себе і другої половинки? Девіз його «Школи Жінки» – успішна, красива, щаслива! У 21-му столітті багато жінок прагнуть поєднувати успішну кар’єру і творчу реалізацію зі щасливим сімейним життям! Комусь потрібно навчиться бути хорошою дружиною, комусь не вистачає уваги, а хтось катастрофічно потребує ніжності.

Ніжна і найпрекрасніша частина людства, всім нам дуже важливо знайти ключик до чоловіків! Давайте розбиратися! Дізнайтеся те, що вам потрібно для виконання вашої мрії про жіноче щастя! Адже сама слабка жінка та, яка любить, і найсильніша жінка та, яка улюблена.

У ролях:

Павло Костіцин – актор театру і кіно, телеведучий «Битви екстрасенсів» і багатьох інших проектів

Анна Кошмал – актриса театру і кіно, зірка серіалу «Свати», «Папік-2»

Віра Кобзар -актріса театру і кіно, зірка серіалів «Родичі», «Папік»

Дарина Петрожицька – актриса театру і кіно, зірка серіалу «Папік»

Анжеліка Гірич Народна артистка України, актриса Київського академічного театру на Липках

Катерина Варченко – актриса театру і кіно

Ксенія Вертинська – актриса театру і кіно, зірка серіалу «Сидоренко і Сидоренко»

Режисер – Тетяна Губрій

Продюсер – Тетяна Едемська і театральне агентство ТЕ-АРТ

Нет описания.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023