Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Жорстоке вбивство у Києві. Задушив та роздяг у під’їзді

Задушив та роздяг. Жорстоке вбивство у Києві. Мертву жінку нападник кинув просто у під’їзді, як стало відомо Вісті Ньюс. Чоловік з невідомих причин позбавив життя знайому. Зараз він перебуває під слідством. Проте причину свого вчинку він так і не повідомив. На контакт з поліцією чоловік не йде.
Оголену жінку між 7 та 8 поверхами столичної багатоповерхівки на вулиці Лятошинського знайшли сусіди. Сподіваючись, що останню ще можна врятувати жителі будинку негайно викликали швидку. Але медики лише констатували смерть.


Оксана Блищик, начальник відділу комунікації ГУНП у м. Києві:
На місце виїхала слідчо-оперативна група, залучені були патрульні наряди, а також кінологи зі службовою собакою. Тіло оголеної жінки виявили в під’їзді. Поруч були її речі й правоохоронці одразу почали опрацьовувати всю наявну інформацію.
Підозра впала на знайомого загиблої.
Оксана Блищик, начальник відділу комунікації ГУНП у м. Києві:
Протягом години їм вдалося затримати чоловіка, який обґрунтовано підозрюється в у вбивстві жінки. Це місцевий мешканець. Він 1974 року народження.
Чоловіка затримали п’яним. Нині він перебуває під вартою. Про причину свого вчинку підозрюваний і досі не говорить. Співпрацювати з поліцією категорично відмовляється. Наразі його звинувачують вчиненні убивства. За скоєне чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до 15 років.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023