Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Житомирщина: кривава ДТП біля Бердичева

Кривава ДТП на Житомирщині – 2 загинуло, 6 – у реанімації. На лікарняному ліжку опинилася і дитина. Стан усіх потерпілих розцінюють як важкий. У поліції говорять, причина – водійська неуважність, як дізналися Вісті Ньюс.

3 листопада поблизу Бердичева, що на Житомирщині лоб у лоб зіткнулися два автомобілі. Поліція повідомляє, що 26-річний водій “Фіату” виїхав на зустрічну смугу та не впорався з керуванням. Чоловік не зміг уникнути зіткнення з “Тойотою”, що їхала назустріч.

В’ячеслав Печененко, начальник ГУНП в Житомирській області:
Наслідком цієї дорожньо-транспортної пригоди 2 людини загинули, 6 осіб потрапили до лікарні міста Бердичів.

Від отриманих травм на місці загинув водій мікроавтобусу “Фіат” та літній пасажир “Тойоти”. На лікарняних ліжках опинилися дві пасажирки “Фіата“, а також 36-річний водій та двоє пасажирів “Тойоти” – серед них трирічна дитина. Усі в реанімації.

Олександр Самолюк, заступник головного лікаря Бердичівської ЦМЛ:
Усі хворі на даний момент знаходяться у відділенні реанімації. Двоє хворих прооперовані. У всіх хворих важкі комбіновані травми: черепно-мозкова, травми грудної клітини, та в основному переломи великих трубчастих кісток – переломи бедреної кістки.

За даним фактом правоохоронці порушили кримінальне провадження про недотримання правил дорожнього руху. Зараз встановлюються всі обставини трагедії. Разом з цим, житомирська поліція вкотре закликає всіх учасників дорожнього руху бути обережними як за кермом, так і на проїжджій частині. Адже, за статистикою, головна причина ДТП – неуважність.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023