Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Жахлива ДТП через яму на дорозі: молоковоз перекинувся та загорівся

На об’їзній тернопільського міста Кремінець перекинувся молоковоз, дорогою розтеклася молочна річка, а кабіна вантажівки миттєво спалахнула, як стало відомо Вісті Ньюс. Завдяки встановленій камері відео автопригоди від початку до самої пожежі доступне для перегляду. Кадри вражають – тільки дивом водій встиг вистрибнути з машини. У чоловіка опіки обличчя та рук. Поліція встановлює всю картину ДТП, також має з’ясувати, що спричинило аварійний розвиток подій – вибоїна, дії водіїв або ж збіг кількох факторів.

Олександр Богомол, начальник поліції Тернопільської області:
За попередньою версією автомобіль рухався по своїй смузі і оминав пошкодження на асфальтному покритті, коли побачив, що його обганяє Мерседес Спринтер, зробив об’їзд, його розхитало та перекинуло автомобіль.

 

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023