Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Збитки на мільйони від Голови Державного агентства резерву України

Мільйонні збитки завдав державі Голова Державного агентства резерву України. Про це заявили в Службі безпеки України, як стало відомо Вісті Ньюс. Відомство разом із прокуратурою викрили чиновника на розкраданні.

Оперативники спецслужби встановили, що у 2017 році посадовець всупереч вимогам законодавства прийняв безпідставне та економічне необґрунтоване рішення щодо переміщення чотирнадцяти з половиною тисяч тонн зернових із держрезерву з Харківської до Черкаської області. Необхідність перевезення була викликана нібито загрозою втрати продукції через близьке розташування із районом проведення АТО. Але за висновками Штабу Антитерористичного центру при СБУ жодної реальної загрози не існувало. У підсумку державі було завдано збитків на суму понад шість мільйонів гривень.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023