Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Збірна України з синхронного плавання серед юніорів стала чемпіонками Європи

З 30 червня по 4 липня на Мальті відбувся чемпіонат Європи з синхронного плавання серед юніорів, на якому збірна України завоювала 1 золоту та 7 срібних медалей.

У складі збірної України увійшли:

харків’янки Анастасія Солдатенкова, Олеся Дерев’янченко, Софія Мацієвська, Ангеліна Овчиннікова, Валерія Тищенко, Анастасія Шмоніна, Валерія Григорова, Аріна Штеплюк, Софія Середа, Марія Хованська,

киянка Марія Маринцева,

одеситка Марія Богданова.

Заключний день чемпіонату Європи приніс українкам золоту медаль в хайлайті. За свій виступ Анастасія Солдатенкова, Олеся Дерев’янченко, Софія Мацієвська, Ангеліна Овчиннікова, Валерія Тищенко, Анастасія Шмоніна, Валерія Григорова, Аріна Штеплюк, Марія Маринцева та Марія Богданова отримали від суддів 91.6667 балів. Друге місце в цьому виді програми посіли іспанки (87.7333 балів), а бронзові медалі вибороли спортсменки з Греції (83.4000 балів).

Також збірна команда України здобула срібні нагороди в довільній (90.8000 балів) та технічній (89.1710 балів) програмах груп та в комбінованій програмі груп (89.9333 балів).

Крім того, харків’янка Анастасія Солдатенкова стала срібною призеркою в технічній (87.6146 балів) та довільній (89.5333 балів) програмах соло.

Також Анастасія Солдатенкова разом з Олесею Дерев’янченко посіли другі місця в технічній (88.0333 балів) та довільній (90.2000 балів) програмах дуетів.

Нагадаємо, що на юніорському чемпіонаті Європи збірна України виступала під керівництвом головного тренера Світлани Саідової та старших тренерів Дар’ї Юшко і Ксенії Титаренко.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023