Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Запоріжжя: Дітей з зони АТО будуть лікувати собаки

Дітей, які постраждали в ході військового конфлікту на Донбасі, лікуватимуть анімалтерапією. Лікарі будуть пухнастими та бігатимуть на чотирьох лапах, як стало відомо Вісті Ньюс. Автори програми переконані, собаки мають серйозно допомогти у посттравматичній реабілітації малечі. Ініціативу запроваджують у Запоріжжі.

ФОТО veroyatno.com.ua

Проект підтримали німці – компанія GIZ, яка вже посприяла в реалізації десятків соціальних проектів на сході України, пов’язаних із внутрішньо переміщеними особами. Тренінги наразі проходять кінологи зі своїми підопічними та 40 психологів.
«У серії тренінгів беруть участь десять кінологів організації Червоного Хреста України в Маріуполі і запорізьких осередків кінологічних об’єднань України».
Нагадаємо, у Харкові проекти реабілітації дітей-переселенців також проходять з залученням методик анімалтерапії. Йдеться про проекти дельфінарію та іпотерапію у Фельдман Екопарку.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023