Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Замовне вбивство – у Харкові розстріляли представника ритуального бізнесу

У Харкові просто біля під’їзду розстріляли директора одного з міських кладовищ. Офіційно особу вбитого поки не називають, проте в поліції підтвердили – загиблий працював у сфері ритуальних послуг. 48-річний чоловік отримав кілька поранень, у тому числі і в живіт і помер до приїзду швидкої. Справу кваліфікували як замовне вбивство двох і більше осіб. Дивом, водій, що привіз жертву, не постраждав. Снайпер зробив кілька пострілів, користувався зброєю з глушником. Розшукують зловмисника 30-ти років Він спортивної статури, на зріст 175 сантиметрів, був одягнутий у темну коротку куртку з високим коміром до очей і чорну шапку. Наразі в Харкові ввели в дію план перехоплення Сирена.

Андрій Шарнін, заступник начальника слідчого управління поліції в Харківській області:
Потерпілий приїхав разом із водієм, який його привіз. Та стрілянина відбувалася як по потерпілому, який загинув, так і по водію, якому пощастило. У нього нападник не влучив. Зі слів очевидців, було десь 3 – 6 пострілів, але остаточну кількість пострілів та з якої зброї, ми зможемо сказати, коли закінчимо огляд місця події.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023