Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Заклякти біля вітрини! – у Харкові обирають кращих оформлювачів

У багатьох великих містах Європи талановито оформлені вітрини — це така ж визначна пам’ятка, як фонтан або скульптура. Вони постійно звертають на себе увагу перехожих на вулицях і відвідувачів у торгових центрах, змушуючи їх призупинитися та уважно придивитись як до декору, так і до товару.
Креативна вітрина є також показником статусу торгового закладу.

Зараз 10 магазинів ТРЦ «Дафі» змагаються за звання кращих на Конкурс оформлювачів вітрин.

Уперше Конкурс пройшов у Харкові в 2017 році, тоді його переможцями стали театральні художники Вікторія Телетьєн і Юрій Штайда.

Вдруге Конкурс оголосили на початку 2020 року, запропонувавши учасникам створити ескізи вітрин до Великодніх свят. Журі встигло відібрати фіналістів, серед яких були дизайнери, флористи, декоратори та художники. Проте коли конкурсанти вже приступили до втілення своїх концепцій у реальні макети, усе прийшлося зупинити через карантин. Щойно дозволила ситуація, Конкур відновилис, замінивши тему на «Літо у великому місті».

І з 1 серпня конкурсні вітрини вже прикрашають галереї торгово-розважального центру. Харків’яни та гості міста зможуть подивитися конкурсні вітрини в ТРЦ «Дафі» до 30 серпня. А з 7 серпня розпочато інтерактивне глядацьке голосування, в якому кожен може визначити найкращу вітрину, віддавши за неї голос. Голосування за Приз глядацьких симпатій відбуватиметься з 7 до 27 серпня на FB-сторінці Конкурсу. Під час фіналу 28 серпня роботи учасників оцінить професійне журі. Переможці Конкурсу отримають грошові сертифікати.

Свої вітрини конкурсантам надали магазини InVierno Furs, «Світ дублянок і шкіри», Weekender, Devergo & Friends, Denim, Tara і 4 бутіка, які належать до мережі брендового одягу BBT Fashion GROUP, а саме: Bugatti, Baurotti, Zingal Riche і «Акцент».
28 серпня відбудеться фінал.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023