Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Загинула жінка, троє дітей поранені – у Харківській області підірвалося авто

У Харківській області (Богодухівський район) сталася трагедія – машина, в якій їхала родина, підірвалася на невідомому вибуховому пристрої. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Це сталося близько 12:00 поблизу сіл Морозова Долина та Леміщине.

У машині їхала сім’я з трьома дітьми. Жінка 37 років загинула на місці. Діти – дві дівчинки 12-ти та 15-ти років та 12-річний хлопчик – отримали важкі поранення. Усі постраждалі госпіталізовані, наразі медики борються за їхні життя.

“Вкотре наголошую, мінна небезпека на Харківщині залишається дуже високою. Будьте максимально обережні. Не відвідуйте ліси, поля, лісосмуги, узбіччя доріг, береги водойм тощо. Це може бути смертельно небезпечно. Пересувайтеся виключно по дорогах з твердим покриттям. В разі виявлення підозрілого предмета в жодному разі не торкайтеся його. Відійдіть на безпечну відстань та повідомте ДСНС або Нацполіцію”, – голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

 

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023