Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

З російського консульства в Харкові сьогодні виїжджали дипломати

У Харкові з російського консульства сьогодні виїжджали російські дипломати. Власні джерела Вісті Ньюс повідомили про те, що місто мають покинути троє диппредставників. На сайті консульства у графі дипсклад йдеться про п’ятьох осіб, що працюють у Харкові.

ГЕНКОНСУЛ ТА ДИПСКЛАД:
ГенеральнИй консул РФ в Харкові (Україна) – Семенов Сергій Олексійович (з 20 січня 2012 р.)
Дипломатичний склад:
Басинський Вадим Валерійович – консул-радник, Агафонов Андрій Григорович – консул,
Копченко Павло Миколайович – віце-консул, Бондарець Дмитро Дмитрович – аташе.
Черговий не відповів на дзвінки у вхідні двері. А поки не було камери, єдине, що сказав – “без комментариев”. Це при тому, що консульство сьогодні працювало і приймало росіян. На вулиці навіть вишикувалася черга.

Тим часом зі службового виходу росконсульства протягом півтори години виїхали дві машини з дипломатичними номерами. Одна на задньому сидінні доверху була заповнена речами та сумками.
За нашими даними, дипломати мають покинути консульство на вулиці Максиміліанській, 22 до 18 години.

У російському МЗС також прокоментували висилку їхніх дипломатів. Повідомлення для ЗМІ з’явилося о 12 годині 28 березня під назвою, гідною жовтої преси “Об очередной антироссийской выходке Киева”.
Текст самого повідомлення Кремля також більше схожий на програми Кисильова, а не офіційну позицію. У ньому багато пропаганди та політичних образ, адресованих українцям і владі, натомість жодного повідомлення для тих самих громадян РФ, як для них працюватиме консульство.

Особливо промовистий останній абзац так званого повідомлення для ЗМІ, він більше схожий на завуальовану погрозу – “Предпринятый нынешними киевскими властями глубоко враждебный по отношению к России акт не останется, разумеется, без нашего адекватного и весьма чувствительного ответа”.

Нагадаємо, Україна вислала 13 дипломатів. Про це напередодні заявив Президент України Петро Порошенко.

Головний меседж заяви в тому, що дії Росії на світовій політичній арені вважає нецивілізованими не тільки Україна, а й ціла низка держав в ЄС і Америці:

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023