Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Юлія Тимошенко стане героїнею фільму

Відома голлівудська режисер Мері Ламберт почала зйомки документального фільму «Вірю! Історія Юлії Тимошенко».

«Я працювала з багатьма відомими жінками і для мене Юлія – справжній герой. Вона має харизму, яку я визнаю в роботі» – зізналась режисер, яка відома своїми стрічками про впливових жінок. Серед тих, з ким вона працювала – Хілларі Клінтон, Мадонна, Джанет Джексон, Джоді Фостер, Елізабет Мосс, Уітні Х’юстон, Елен Баркин, Енні Леннокс.

Натхненна новим проектом режисер розповідає, що поділяє погляди народного депутата, з якою мала розмову напередодні:

У неї є воля побороти корупцію і зупинити виїзд молоді за кордон. Ми говорили про те, що Україна тепер стала іншою. Багато талановитих молодих людей залишають країну, оскільки не бачать тут перспектив для розвитку. У Тимошенко це викликає велике занепокоєння, і вона хоче змінити країну. Вона хоче, щоб були нові робочі місця, щоб молодь могла себе реалізувати.

тимошенко, фильмМері Ламберт зазначила, що час для зйомки вибрано не випадково, бо передвиборча компанія – кращий час для знайомства з політиком. Знімальна група, якій надано повну свободу дій та максимальний доступ до інформації, знаходиться поряд з народним депутатом в поїздках Україною та наживо бачить спілкування з людьми. Саме передвиборча компанія стане кульмінацією фільму, як важливий для Тимошенко етап в житті та кар’єрі.

Я захоплююся рішучістю Юлії Тимошенко здобути успіх. Її Новий курс України, який міститься в передвиборчій програмі, включає ті речі, в які я вірю. Юлія намагається вивести Україну в глобальний світ як демократичну країну. А я вірю в демократію» – зазначила Мері Ламберт.
Другий режисер Шон Томпсон також висловлює своє ставлення до головної героїні фільму: «Я дуже вражений: Юлія Тимошенко, як залізна леді, з нескінченною енергією. Я хотів би, щоб у нас був такий кандидат.

Нагадаємо, що за новими соціологічними даними 1-7 березня 2019 року Юлія Тимошенко має високий рівень підтримки громадян і посідає друге місце в президентському рейтингу. Вона зустрінеться з опонентом у другому турі виборів.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023