Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Юлія Тимошенко: Необхідно повернути мир та захистити переселенців

Відновити все те, що зруйновано, і налагодити життя переселенців – основні завдання, які має вирішити новий президент. Про це народний депутат сказала під час зустрічі з мешканцями Харківської та Луганської областей.

yuliya tymoshenko, pereselenkaЯ не бачу зараз більш екстреного завдання, ніж забезпечити і мир, і відродження, і розвиток, – наголосила лідер «Батьківщини», турбуючись про долі сімей, які через війну змушені були залишити свої оселі.

За словами політика, країни-підписанти Будапештського меморандуму, які давали гарантії недоторканності кордонів України в обмін на відмову в 1994 році від третього за потужністю ядерного потенціалу світу, готові долучатися до вирішення цих проблем.

Вже є домовленості. Країни розуміють, що допомога потрібна. Я знаю настрої всіх лідерів країн-гарантів. Після перемоги ми не втратимо жодної хвилини. У нас все готово. Ми одразу ініціюємо цей процес, – запевнила вона.

Юлія Тимошенко також наголосила: після виборів першочергове завдання нового президента для повернення миру в Україну – посадити за стіл переговорів президентів країн-підписантів Будапештського меморандуму.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023