Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Юлія Тимошенко: виробимо реальний шлях до встановлення миру в Україні

Лідер партії «Батьківщина» взяла участь у Всеукраїнському молодіжному форумі.
Першочерговим завданням було визначено повернення миру та звільнення окупованих територій. Переможний мир на умовах України, на думку політика, забезпечать переговори у форматі «Будапешт плюс» та побудова контрактної армії за стандартами НАТО.

За словами Тимошенко, корумповані високопосадовці постачали армії непридатну техніку та товари за завищеною ціною. Голова фракції наголосила, що має політичну волю для того, щоб покласти край кривавому бізнесу на війні.

Yuliya Timoshenko: vyrabotayem real'nyy put' k ustanovleniyu mira v UkraineМи як країна довірливо йшли на ці манівці. Відмовилися від третього за потужністю у світі потенціалу ядерної зброї, практично знищили наше озброєння, багатократно скоротили армію, покладаючись на гарантії. Це обернулося війною проти України, – зазначила лідер «Батьківщини».

Другим кроком для реалізації стратегії миру та безпеки Тимошенко вважає вступ України до Північноатлантичного альянсу, який за статутом зобов’язаний захищати країну-члена НАТО, що потерпає від військової агресії. Політик нагадала, що, будучи прем’єр-міністром, вона подавала заявку України для вступу в НАТО та отримання ПДЧ (План дій щодо членства).
Третій крок – докорінно змінений переговорний процес у форматі «Будапешт плюс» на рівні лідерів країн-підписантів з долученням ЄС та Німеччини.

Ми зможемо отримати дипломатичну перемогу та виробимо реальний, дієвий шлях до встановлення миру в Україні, – впевнена Юлія Тимошенко.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023