Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Її жіноча лірика підкорила не одне покоління меломанів. Легенда естрадної музики – Любов Успенська з сольним концертом у Харкові. Суперхіти пролунають у супроводі симфонічного оркестру 17 вересня

Її називають найяскравішою виконавицею в жанрі “міський романс”! Любов Успенська – королева шансону, відкрита та щира, має яскравий голос – саме такою співачку знають численні шанувальники.

Від дебютного альбому, який вийшов ще в 1985 році, і до нашого часу артистка не припиняє творчу діяльність, знімає кліпи і активно гастролює. До слова, свій творчий шлях співачка починала саме в київських ресторанах, тому концерти в Україні мають для неї особливе задоволення!

В Харкові ж прозвучать кращі хіти – ліричні, чуйні пісні про кохання, пристрасть та стосунки, схожі на історії з життя, а саме «кабриолет», «к единственному,нежному», «пропадаю я», «гитара» тощо.

Довгоочікуваний сольний виступ відомої виконавиці шансону відбудеться вже 17 вересня у ККЗ Україна о 19:00.

Нет описания.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023