Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Єжов шпигував для Росії (ВІДЕО ЗАТРИМАННЯ)

Український високопосадовець виявився російським шпигуном. Інформацію про це опублікували на сайті СБУ в середу ввечері. Наразі є і відео затримання, як стало відомо Вісті Ньюс.

У відомстві говорять – чиновник збирав закриту інформацію та через електронні канали передавав спецслужбам країни-агресора. Начальник департаменту контррозвідки СБУ говорить – завербували чоловіка під час його закордонного відрядження. Затриманий мав доступ до закритої інформації, до всього, був шанованою людиною серед колег. СБУ слідкували за російським інформатором кілька місяців. Коли ж упевнилися в його причетності до викриття секретної інформації – провели затримання.
Затримали чиновника просто у кабінеті Верховної Ради. ЗМІ вже опублікували ім’я підозрюваного у шпигунстві. Це Станіслав Єжов, заступник керівника служби протоколу глави уряду й особистий перекладач прем’єр-міністра України. Раніше Єжов працював у посольствах України в Польщі, Словенії та в Сполучених Штатах Америки. Саме в США, за попередньою інформацією, його і завербували росіяни. Коли ж Станіслав Єжов повернувся в Україну, його порекомендували, як перекладача Прем’єр-міністрові України. На той момент Володимир Гройсман працював спікером Верховної Ради. До Кабміну вони перейшли разом. Подробиць справи СБУ поки що не розголошує – таємниця слідства.
Ще одним цікавим фактом є й те, що затримали Єжова 20 грудня у день співробітника органів безпеки Російської Федерації. Тай саме прізвище Єжов має багату історію в Росії. У 1937 році – це пік кривавих репресій з боку радянської влади – тодішній Микола Єжов був визнаний одним із головних карателів СРСР.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023