Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Я виборола право бути собою – GARNA у пів фіналі нацвідбору Євробачення

Альона заспіває на національному відборі «Євробачення-2020» вже 15 лютого. Це день другого пів фіналу.

Чому взяла сценічне ім’я GARNA? Як наважилася конкурувати з сотнями бажаючих потрапити на Євробачення від України? І як прийняла саму себе? Про це в ефірі Вісті.Тема дня GARNA розказала щиро та без секретів.

Співачка з Харкова виступатиме з піснею «Who We Are». Яке шоу готують на цю пісню, тримає в таємниці. Лиш обіцяє – буде масштабно!

Ось 5 фактів про Альону:

  • У 2011 році спільно з музикантом і саунд-продюсером Олексієм Хорольським почала працювати в музичному колективі «Magnifika Band». Колектив став одним із кращих в Харкові.
  • Кавер версія на композицію «Delicate» потрапила в німецький збірник «The electro swing revolution vol.7» під номером один.
  • У 2016 році колектив змінив назву, музикантів і продовжив гастрольну діяльність в новому складі, як «MANERA».
  • З 2014 до сьогодні Альона є вокалісткою симфонічного кросовер оркестру Prime Orchestra. За п’ять років існування оркестру було зіграно близько пів тисячі концертів у містах України.
  • У грудні 2019 року було створено сольний проект під назвою GARNA. Презентація проекту відбулася в містах Харків та Київ.

Конкурентами Альони стали 15 виконавців:

Гурт [О] – український інді-поп гурт, володарі премії “Хіт року” за версією KissFM, приз у номінації “Свіжа кров” Jagermeister Music Awards, двічі фіналісти APPS Music & SZIGET, учасники понад 20 музичних фестивалів, серед яких Koktebel Jazz Fest, “Білі ночі”, Atlas Weekend, Waves Vienna та інші.

KHAYAT – молодий український артист та автор пісень, виступає в жанрі фольктроніка. Один із найяскравіших півфіналістів Національного відбору на Євробачення-2019, після участі в якому випустив дебютний альбом KHMIL’, що став синтезом електронної музики, етнічних мелодій та східних мотивів.

Assol – співачка, яка в п’ять років змогла підкорити український шоу-бізнес, півфіналістка вокального шоу “Голос країни”.

CLOUDLESS – бойзбенд, який здобув широку популярність 2017 року завдяки хіту “Між світами”, що став саундтреком до серіалу “Школа”. Пісні гурту часто звучать в українських серіалах і розважальних шоу.

GARNA – сольний проєкт української співачки Альони Левашевої в колаборації з музичним продюсером Олексієм Хорольським. Альона – авторка власних пісень, вокалістка симфонічного кросовер-оркестру Prime Orchestra й кавер-проєкту Manera.

Katya Chilly – відома українська співачка, музикантка й композиторка, хедлайнерка багатьох музичних фестивалів. У творчому доробку співачки 5 альбомів, трансляції на MTV, BBC, більше ніж 40 сольних концертів у Великобританії, понад 1000 – в Україні.

FO SHO – афроукраїнський хіп-хоп проєкт, створений на початку 2019 року. Сестри Бетті, Міріям і Сіона Ендале дуже пишаються своїм унікальним культурним походженням і демонструють його у своїх піснях та енергійних живих виступах, а їхня музика – це симбіоз сучасних жанрів від trap до hip-hop.

David Axelrod – відомий український співак, музикант і композитор.

Олександр Порядинський – співак і композитор, автор хітів, наймолодший переможець вокального шоу “Х-фактор”.

TVORCHI – молоді музиканти з Тернополя, які створюють музику, що слухає весь світ. Їхній хіт Believe за лічені дні увійшов у ТОП-10 у чартах Google Play в Україні.

GIO – молодий музикант, який працює в жанрі pop-music. Автор і композитор, учасник відомих вокальних шоу “Х-фактор” та “Голос країни”, також виступав разом з оркестром Lords of The Sound.

Jerry Heil – молода українська співачка, авторка й композиторка, “Прорив року” за версією премії Jager Music Awards, “Відкриття року” за версією журналу Viva, номінантка на музичну премію YUNA 2020 у категоріях: “Найкраща виконавиця”, “Найкраща пісня”, “Відкриття року”. Її “#ОХРАНА_ОТМЄНА” стала хітом, набравши 14 млн переглядів на YouTube та утримуючи лідерські позиції в iTunes.

KRUTЬ – співачка та бандуристка Марина Круть, яка почала свій музичний шлях п’ятнадцять років тому. Працює в унікальному стилі, поєднавши електронний саунд і старовинний інструмент навколо свого самобутнього голосу, та часто представляє Україну й сучасну українську музику на різних фестивалях і шоу-кейсах.

Еліна Іващенко – у музиці з п’яти років. Переможниця двох популярних вокальних шоу України (“Х-фактор” та “Голос. Діти”), радіоведуча, викладачка вокалу, володарка Гран-прі фестивалю “Чорноморські ігри-2018”.

Go-A – гурт, який у своїй творчості поєднав український вокал, сучасні танцювальні біти, африканські барабани й потужний гітарний драйв. Учасники найвідоміших музичних фестивалів (“Джаз Коктебель”, “Країна мрій”, “Гогольфест” та інших). Багато разів представляли українську музику в Ізраїлі, Польщі, Білорусі.

MOONZOO feat. F.M.F. Sure – колаборація української електронної групи MOONZOO, яка працює в стилі Sad Dance (“танцювальна музика для тих, кому невесело”), й американського репера F.M.F. Sure. Дебютний альбом MOONZOO наприкінці 2018 року українські музичні ЗМІ одразу назвали одним із найкращих релізів року.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023