Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Вийшли підтримати маньяка – Харків не пройшов перевірку на політичну непідкупність

У Харкові містяни вийшли підтримати неіснуючого кандидата в Президенти за 1 000 гривень, як стало відомо Вісті Ньюс. Людей навіть не насторожив той факт, що кличуть їх на мітинг за Анатолія Онопрієнка. Нагадаємо, це серійний вбивця, що з 1989 по 1996 роки вбив 52 людини. Організували пранк ветеран АТО та одна з редакцій місцевих інтернет ЗМІ. Прагнули слідом за Києвом та Одесою продемонструвати, люди не тільки готові постояти за гроші просто за неіснуючого політика, їм взагалі байдуже, за кого кричати на центральній площі. Дзвінків від цікавих заробити на політиці після оголошення про платний мітинг надійшло кілька сотень, прийшли на політичні заробітки близько сотні харків’ян.

Організатор політичного пранку:

У нас был фейковый кандидат от народа Оноприенко, то есть мы специально взяли фамилию и имя знаменитого маньяка, который орудовал в Украине для того, чтобы показать, что люди даже не проверяют информацию, за кого они стоят. То есть им назови любую фамилию – за любую фамилию они и станут. Главное, чтобы платили. То есть нам звонили и говорили, да, какая разница, какая фамилия, главное, чтобы по концове вы мне денег дали.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023