Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Виявили рекордну партію наркотиків, яка мала збуватися на окупованому Донбасі

Кримінальний рекорд. У Кривому Розі викрили лабораторію з виготовлення метадону, як стало відомо Вісті Ньюс. Її виявили співробітники Служби безпеки України спільно з прокуратурою. Партію, яку оперативники знайшли у наркоділків, є найбільшою в історії України. У приватному будинку було понад десять кілограмів готового наркотику, вартість якого за цінами «чорного ринку» становить понад десять мільйонів гривень.

На наркокухні чекали приготування ще майже триста кілограмів інгредієнтів та прекурсорів. Цього вистачило б на ще сто кіло метадону. Хто ж організував мега-великий бізнес? За даними слідчих, переоснастили будинок під наркопотреби двоє мешканців тимчасово окупованих терористами районів Донеччини. Бійці спецслужби задокументували, що сировину для виготовлення метадону наркоділки отримували поштою з однієї з країн Східної Азії. У СБУ наголошують, ділки не встигли реалізувати жодного граму небезпечного наркотику. Місцями ж збуту мали стати тимчасово окуповані міста Донбасу, синтетичний наркотик мав “працювати” під “дахом” ватажків незаконних збройних формувань.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023