Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Виставка Wedding 2018 у Харкові

Від декору місця проведення до обрання концертних номерів. У Харкові пройшла 5-та ювілейна весільна виставка Wedding 2018. Цьогоріч на неї завітали організатори з Києва, Полтави, Сум, Дніпра тощо-усього 80 виставкових локацій аби цей день наречені запам’ятали на все життя. На традиційну виставку в Kharkiv Palace завітали і Вісті Ньюс.

Попереду весільний сезон тож треба підготуватися заздалегідь. На весільній виставці “Wedding 2018”, яка відбулася минулого вікенду, можна було знайти все для найголовнішого дня. Тут і line-декор для оформлення вечірньої церемонії, гарячі кавказькі танці для розважальної програми, вибір творців спогадів – операторів та фотографів, кенді-бари, торти, тощо. Особливо вибагливим гостям демонстрували як можна організувати весілля за кордоном. Відвідувачі та шанувальники цього заходу ледве дочекалися відкриття виставки.

Анна Буслаєва, організатор весільної виставки Wedding 2018:

Собственно выставка, организованная в 2013 году была при поддержке департамента по делам семьи, молодежи и спорта. Мы с Константином Анатольевичем Лобойченко решили организовать такой замечательный проект направленный на поддержание семейных ценностей. Мы здесь ещё раз показываем, что браки заключать нужно официально и делать это красиво, поэтому мероприятие полезное не только для наших горожан, но и, как мы видим, Сумы, Киев, Днепр, Полтава с нами сегодня.

На виставці можна було обрати як весільне вбрання, так і аксесуари відповідно до останніх тенденцій. Так відбувся показ колекції 2018 від провідного українського бренду суконь для сучасних та яскравих наречених.

Катерина, директор мережі салонів “DOMINISS”:

Основные тренды коллекции 2018-2019 – это легкость, акцент на женственность, нюдовые оттенки, полупрозрачные силуеты, ну и мы, в свою очередь, делаем всё чтобы каждая невеста была неповторимая, потому что, для нас это очень важно, чтобы она была восхитительна в этот день.

Відвідувачі свого захоплення не стримують. Кожен знайшов собі щось до смаку. Та головне не придбати, а, зрозуміти, що тобі до вподоби і що знадобиться першочергово.

Карина, відвідувачка весільної виставки:

Очень понравились платья, особенно вот это золотое, не видела раньше таких, и вот это очень понравилось платье, такое нежное белое очень, я б такое хотела для невестки.

Відвідувачі весільної виставки:

Планируем свадьбу на август месяц, для нас эта выставка кстати всё очень интересно, есть что посмотреть, с чего выбрать.

Заради краси наречених на виставцi працювали фахівці бьюті-індустрії. Серед них і чемпіон світу з макіяжу Юлія Новосьолова, для якої підготувати 28 наречених за один день – раз плюнути.

Юлiя Новосьолова, керівник школи-студії стилю, зачіски та візажу “YouNova”:

Если невеста себе не понравилась в зеркале, всё на смарку, праздник испорчен, фотограф приглашен напрасно, вообще свадьба делается для невесты, а невеста собирается ради своего макияжа и прически, но все остальные моменты, безусловно тоже важны и свадебная выставка – это то место, где есть возможность найти на любой вкус и на любой бюджет себе партнеров.

Як наголошує організатор, весільна агенція Анни Буслаєвої, виставка “Wedding 2018” кожного року приваблює все більше відвідувачів, а головне – її популярність вже давно вийшла за рамки Харкова та області.

Світлана Андрєєва, депутат Харківської міської ради:
Сейчас это всё очень смело, открыто и люди знают, не стесняются участвовать, на самом деле эта информация – это продвижение раньше мы должны были искать где-то в одном месте одно, в другом месте – другое, здесь консолидация идёт всё, что нужно для этих мероприятий, всё вместе есть. 

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023