Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Вінницькі поліцейські втягнули жінок у проституцію

У Вінниці, замість боротися з торгівлею людьми доклали руку до створення інтим-мережі, як стало відомо Вісті Ньюс. Вінницьких поліцейських з управління по боротьбі зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, затримали за втягнення жінок у проституцію.

У Вінниці за дверима масажних салонів працювали борделі. Поліція викрила діяльність мережі закладів для дорослих і встановила, що до організації бізнесу причетні й ті, хто мали б боротися з подібним.
Олеся Орлова, речник ДВБ Національної поліції України:
Начальник одного з відділів цього управління разом із 2 підлеглими сприяли діяльності закладу, де надавалися послуги інтимного характеру. Під вивіскою інтим-салонів у Вінниці діяли справжні борделі.

Дівчатам платили від 800 до 2,5 тис. грн. Їм лишалася чверть заробітку, решта йшла організаторам. Відомо принаймні про 4 працівниць секс-індустрії, одна з них буквально була бранкою сутенерів.
Працівниця інтим-салону:
Я гражданка РФ. Работники УПБЗПТЛ забрали у меня загран паспорт и паспорт РФ, заставили меня работать в эротическом салоне, где я предоставляла интимные услуги. За день я обслуживала до 6 клиентов, зарплата составляла 25%.

Слідство у справі триває.
Олеся Орлова, речник ДВБ Національної поліції України:
На теперішній час 3-м поліцейським та цивільним особам оголошено підозру у скоєнні злочину ч. 2 ст. 303 ККУ, їм уже обрано міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту. На теперішній час тривають дії і щодо обрання запобіжного заходу поліцейським.

 

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023