Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Військові АТО, що потрапили у полон бойовиків, повернулися додому

Українські військові, що потрапили у полон бойовиків 27 грудня повернулися додому, як з’ясували Вісті Ньюс . Ще вранці з’явилися перші фото військовиків ЗСУ з Луганська. 74 українських полонених в Горлівці обміняють на 306 осіб. Процедура обміну почалася о півдні й тривала 3 години. Станом на 13:40 15 бойовиків, яких мали видати взамін за українських відмовилися повертатися до ЛНР. Передача відбулася у кілька етапів. Спочатку видали майже 90 представників незаконного збройного угруповування. Крім цього 45 осіб на передачу не з’явилися. Вони вже відбули покарання і були звільнені. Спостерігали за обміном представники ОБСЄ і Червоного Хреста. До слова полонених не обмінювали понад рік.

Петро Порошенко, Президент України:
Це була дуже виснажлива, дуже професійна з нашого боку боротьба за кожного. Вірю, що вона завтра принесе результати. І я дуже дякую, що в ці складні часи ви з гідністю вірили в українську державу, вірили в нашу спільну боротьбу, яка точно завершиться перемогою.

Володимир Гройсман, Прем’єр міністр України:
З’ясувати, які в них проблеми, якщо вони не дай Боже є, чим ми можемо з боку держави допомогти людям. Це просто наш людський обов’язок – допомогти тим, хто потребує цієї допомоги. Для того, щоб надати всю допомогу. Починаючи від медичної і завершуючи соціальною підтримкою, фінансовою підтримкою родин, які багато років в дуже складних умовах боролися з цією величезною несправедливістю. 

 

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023