Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Вічні «Майстер і Маргарита» – справжній шедевр мистецтва театру ХХІ століття 1 лютого покажуть у Харкові

Спектакль «Майстер і Маргарита» на сцені показують вже 7 років. Він давно заслужив репутацію найбільш популярної вистави в країнах СНД і зарубіжжя, що побив всі відомі рекорди глядацького попиту і касових зборів. І це при тому що «Майстер і Маргарита» не особливо охоче піддається постановці. Не так то це просто – вмістити досить великий твір в рамки вистави. Завдання ускладнюють тонке переплетення сюжетних ліній, та й, взагалі, роман сам по собі оповитий містичним ореолом.

Головний режисер театру на «Південному-Заході» Валерій Белякович не побоявся здійснити постановку (не гарного роману) Михайла Булгакова. Незвично, оригінально, блискуче – саме так характеризують виставу глядачі. За допомогою постановки і гри акторів, глядачі ніби переносяться в стару Москву 30-х років, з усіма її подробицями побуту, атмосферою, барвами і навіть запахом. Жива гра акторів, чарівні звуки музики, буквально притягують до себе і зачаровують.

Нет описания.

Жанр вистави: драма про любов і зраду.

Режисер – постановник: В.Белякович. Музичне оформлення: С.Манченко

Тривалість: 2 години 40 хвилин з урахуванням 1 антракту.

Квитки від 120грн

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023