Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Вартість бренду ПриватБанку за останній рік зросла на 12% – MPP Consulting

ПриватБанк став єдиним українським банком, який увійшов у топ-5 рейтингу найдорожчих українських брендів, опублікованого журналом «Новое время». Згідно з результатами дослідження, яке журнал проводить щорічно спільно з компанією MPP Consulting, бренд ПриватБанку в 2018 році посідає четверте місце в топ-100 найдорожчих національних торгових марок.

ПриватБанк став єдиним українським банком, який увійшов у топ-5 рейтингу найдорожчих українських брендів, опублікованого журналом «Новое время». Згідно з результатами дослідження, яке журнал проводить щорічно спільно з компанією MPP Consulting, бренд ПриватБанку в 2018 році посідає четверте місце в топ-100 найдорожчих національних торгових марок.   За останній рік сумарна вартість бренду ПриватБанку виросла на 12,3%. Загалом вітчизняні бренди за рік подорожчали майже на 8%. За даними рейтингу, також у 2018 році збільшилася загальна капіталізація торгових марок із сектору господарських товарів, а також e-commerce.   Методологія оцінки компанії MPP Consulting базується на фінансових результатах компаній – власників марок, а також факторів, що можуть впливати на вартість бренду, – географічне покриття продажів; технологічна складова; продукція, що випускається; інвестиційна привабливість галузі.За останній рік сумарна вартість бренду ПриватБанку виросла на 12,3%. Загалом вітчизняні бренди за рік подорожчали майже на 8%. За даними рейтингу, також у 2018 році збільшилася загальна капіталізація торгових марок із сектору господарських товарів, а також e-commerce.

Методологія оцінки компанії MPP Consulting базується на фінансових результатах компаній – власників марок, а також факторів, що можуть впливати на вартість бренду, – географічне покриття продажів; технологічна складова; продукція, що випускається; інвестиційна привабливість галузі.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023