Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

В Україні можуть відбутися 2 референдуми

Про такі наміри оголосив Президент України. Петро Порошенко має намір винести на народне обговорення вступ до НАТО та вхід в ЄС, як стало відомо Вісті Ньюс. Про це Президент висловився на урочистих заходах до Дня прокуратури, 1-го грудня. Цей день для України є символічним. По-перше, 1 грудня 1991 року український народ на референдумі висловився за свою незалежність. А 2013 року в цей день люди масово вийшли на Майдан у Києві та площі своїх міст, щоб проголосити європейський напрямок розвитку України.

Петро Порошенко, Президент України:
Зараз ми твердо тримаємо курс на євроатлантичну інтеграцію і навіть не сумнівайтеся, що вже в дуже скорому досяжному майбутньому в Україні точно пройдуть референдуми – референдум і про вступ до НАТО, і я переконаний, що народ України підтримає таку мою ініціативу, і про членство в Євросоюз.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023