Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

В Одесі поліція впіймала наркоторговців метадоном та іншими наркотиками опійної групи

В Одесі затримали банду, яка спеціалізувалася на продажу наркотиків, як стало відомо Вісті Ньюс. Торговцям тривалий час вдавалося укриватися від поліції, для цього вони ретельно маскувалися. А саме склади для свого нелегального товару злочинці обирали незвичайні. Наразі усіх шістьох розповсюджувачів наркотиків затримали. Більше подробиць дізнавайтеся з наступного відео:

Про банду наркоторговців одеські правоохоронці дізналися під час відпрацювання оперативної інформації.
Василь Тараненко, заступник начальника відділу протидії наркозлочинності ГУНП в Одеській області:
Проведена масштабна спецоперація по знешкодженню злочинного угрупування, яке спеціалізувалось на розповсюдженні наркотичного засобу метадон та інших наркотиків опійної групи.
Банда діяла в містах Ізмаїл та Кілія. Ховали ж наркотики злочинці в досить оригінальному місці.
Василь Тараненко, заступник начальника відділу протидії наркозлочинності ГУНП в Одеській області:
Нам вдалося з’ясувати, що організатор злочинного групування приховує наркотичні засоби та кошти, вилучені від незаконної оборутки на території домоволодіння своєї сусідки.
Будинок сусідки ватажка банди обшукали. За допомоги службових собак наркотики знайшли на присадибній ділянці жінки. Психотропи були присипані землею. Окрім цього, вдома у наркоторговця знайшли гроші, коштовності та банківські картки. Наразі всю банду наркоторговців затримали. Проти них порушили кримінальну справу за статтею про збут наркотиків в особливо великих розмірах. Триває слідство

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023