Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

В аварії на Чернігівщині: загинуло 13 осіб, ще 7 постраждали

ДТП за участю автобуса з вантажівкою сталася 7 грудня близько 8-ї ранку на Чернігівщині. У зіткненні загинули 13 осіб, ще 7 – травмовано.
Наразі встановлюють причини ДТП поблизу села Киселівка.
photo_2021-12-07_08-53-20 копия.jpg
На місці події працюють слідчо-оперативні групи, криміналістична лабораторія, групи реагування патрульної поліції, рятувальники та медики.
У ДСНС повідомляють, що аварія сталася близько 7:55, поблизу с. Брусилів, Чернігівського району, на автошляху Н-27 Чернігів-Гремяч, сталося зіткнення вантажного автомобіля з маршрутим мікроавтобусом “Чернігів-Борзна”.
Провадження  відкрили за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили загибель кількох людей).

До ліквідації наслідків ДТП від ДСНС залучено 30 осіб та 13 од. техніки (в тому числі автокран та тягач-КрАЗ) також працюють психологи ДСНС.

Возможно, это изображение (2 человека и дорога)

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023