Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

В арт-заводі “Механіка” група LOUNA з великим святковим концертом, присвячений десятиріччю колективу! (21.02)

За час, що минув з дебютного виступу 23 травня 2009 року в московському клубі «Точка», LOUNA пройшла великий творчий шлях, і з молодою рок-банди перетворилася в одну з найуспішніших і актуальних рок-гуртів на сучасній російській сцені. Разом з ними виросло вже не одне покоління слухачів, які знайшли в їхніх піснях відображення своїх думок і емоцій. Для багатьох цей колектив став справжнім прикладом того, як прагнення йти тільки вперед, долаючи труднощі і не здаючись, допомагає домагатися своїх цілей.

На сьогоднішній день в дискографії команди 7 повноформатних альбомів, включаючи 2 англомовних релізи, більше дюжини абсолютно різних за стилем відеокліпів і 2 концертних DVD, на одному з яких зображений концерт із симфонічним оркестром. За плечима музикантів масштабні тури і аншлагові концерти як в Росії, так і за її межами, безліч виступів в якості хедлайнерів на найбільших російських фестивалях, тур по США, престижні премії і верхні рядки музичних чартів. Успіхи групи за ці 10 років справді вражають, і, дивлячись на завзятість і відданість своїй справі, з упевненістю можна сказати, що прийдешній ювілей стане для LOUNA новим етапом, який веде до ще більш вагомим досягненням і перемогам.

Зібравши воєдино весь свій досвід і творчий потенціал, музиканти готують саме грандіозне шоу за всю історію LOUNA. Звук і світло вищого класу, спецефекти, відеоінсталяції, все найбільш відомі та улюблені пісні, і, звичайно ж, фірмовий драйв, енергетика і несподівані музичні сюрпризи!

Живі виступи LOUNA – це завжди голосно, зухвало, сміливо і гранично чесно. Переконайтеся в цьому самі: відвідайте великий сольний концерт 21 лютого 2020 року в арт-заводі “Механіка” і станьте частиною цього незабутнього свята!

LOUNA: 10 РОКІВ ГРУПІ! Великий сольний концерт у Харкові 21.02.

https://kharkov.internet-bilet.ua/uk/louna

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023