Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Унікальна марка для нагродженої Верховною Радою вчительки з Миколаєва

Що таке паперовий лист і марка, як живе пошта та як відправляють посилки. Як стало відомо Вісті Ньюс, унікальну екскурсію до цеху обробки пошти провели в Миколаєві для третьокласників.

Діти з 51-шої школи відволіклися від гаджетів і написали листи, самі запакували конверти та наклеїли марки. Далі відслідкували, звідки починається шлях листа до того, хто його чекає. Адресували ж послання бійцям в ООС.

І поки для дітей сюрпризом стала робота пошти, на класну керівницю третьошклашок чекала своя несподіванка. Їй присвятили індивідуальну марку. Ольга Вечур нещодавно отримала відзнаку Верховної ради України. І саме це увічнили в поштовому атрибуті.

Єгор Косоруков, директор Миколаївської дирекції АТ “Укрпошта”:

При поддержке родительского комитета, при непосредственном участии Укрпочты мы хотим поздравить классного руководителя данного класса Ольгу Анатольевну и закрепить ее награждение грамотой Верховной Рады Украины за заслуги перед украинским народом.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023