Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Україна посилюватиме позиції в АТО

У зоні АТО Україна посилюватиме позиції, як стало відомо Вісті Ньюс. 19-го грудня Росія вивела своїх наглядачів зі Спільного центру контролю і координації з питань припинення та стабілізації лінії розмежування. Одразу після цього бойовики обстріляли з “Градів” Новолуганське.

Щонайменше три десятки снарядів прилетіли з окупованої Горлівки. 8 мирних жителів поранені, зруйновані сотня будівель, із них половина – оселі мирних жителів. Президент наголосив – це сигнал про посилення ескалації. А на думку Генерального секретаря РНБО – у такий спосіб Україну хочуть звинуватити у недотриманні домовленості про припинення вогню. Крім цього, Президент говорить про можливий вхід до центру контролю Німеччині та Франції.

Петро Порошенко, Президент України:
Було нанесено удар по нашим позиціям з системи залпового вогню “Град”. При чому дві третини з ракет впали на цивільні будівлі. І якщо це пов’язувати з різким і провокативним виходом Російської Федерації з ЦКК, зі значними труднощами, з якими ми зіткнулися в звільненні українських заручників, які без суду, без слідства і без закону перебувають на окупованій території, то можу наголосити, що небезпека ескалації конфлікту на жаль зростає.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023