Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

У Житомирі ДТП на автобусній зупинці

У Житомирі через слизьку дорогу легковик виїхав на зупинку з людьми. Інцидент стався 8-го грудня у годину пік – о восьмій ранку. На вулиці Короленка водій “Нісану” заїхав на кригу – миттєво автівку понесло у бік автобусної зупинки, як стало відомо Вісті Ньюс. Звернути назад на проїжджу частину водій не зміг. Машину винесло просто на людей, що чекали на маршрутку. Троє містян отримали травми: 24-річний хлопець, 7-річна дівчинка, її 62-річний дідусь. Дитину довелося госпіталізувати. Поліція повідомляє – за кермом “Нісану” перебувала жінка. Проти неї порушили кримінальне провадження за статтею про порушення правил дорожнього руху. До слова, у метеослужбі попереджають – у вихідні погода погіршиться на території всієї України. А 10-го грудня у центральних та західних областях очікується налипання мокрого снігу та ожеледь. Обережнішими на дорогах варто бути й водіям, і пішоходам.


Місцева жителька:
Здесь опасно выходить на остановку. Это уже не первый, далеко не первый случай. Понимаете, у меня просто слов нет. Это любой ребенок может быть. Дети пришли в школу ехать. Дети ехали в школу.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023