Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

У Вінниці за вихідні сталося кілька резонансних ДТП

У Вінниці на перехресті вулиць Данила Галицького та Хмельницьке шосе зіткнулися 3 іномарки – постраждали 5 людей, як стало відомо Вісті Ньюс. Як повідомили слідчі, 22-річний водій «Hyundai», житель Чернігівської області, допустив зіткнення з «Toyota», яка рухалася у попутному напрямку і зупинився перед світлофором. Від удару «Toyota» відкинуло на «Opel», що стояв попереду. І вже «Opel» викинуло на пішохідний перехід, де автівка наїхала на пішохода, жінка саме переходила дорогу на зелене світло світлофора. Травми отримали: водій «Hyundai», 51-річна жінка-керманич «Toyota» та її 24-річний пасажир. Менші пошкодження у 34-річного водія «Opel» і 69-річного пішохода, останніх двох після огляду лікарів відпустили додому. У водія автомобіля «Hyundai» відібрано кров на дослідження з метою виявлення стану алкогольного чи наркотичного сп’яніння.
І, на жаль, смертельними наслідками закінчилася інша вінницька аварія. Вночі неділі на вулиці Бучми лоб у лоб зіткнулися «Mercedes» та «Opel». Водії обох машин загинули, один на місці, інший вже в руках медиків. За попередньою інформацією, 29-річний водій автомобіля «Mercedes», житель Вінницьких Хуторів, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з легковиком «Opel».

Деталі обох аварій з’ясовує поліція, призначені експертизи. І також за обома фактами відкриті кримінальні провадження.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023