Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

У Венеції вкрали коштовності з виставки на мільйони євро

У Венеції пограбували виставку індійських коштовностей в палаці Дожів, як стало відомо Вісті Ньюс. Збиток, заподіяний грабіжниками, за попередніми оцінками, досягає мільйонів євро.
Про злочин інформувала венеціанська поліція, факт викрадення коштовностей з виставки потрапив на камери відеоспостереження. Грабіжникам вдалося сховатися, не дивлячись на сигналізацію, що спрацювала. Інцидент зафіксований вранці в середу, в останній день експозиції, на якій демонстрували 270 виробів епохи Великих Моголів. Прикраси взяті з приватної колекції шейха Аль-Тані.

За даними видання Repubblica, злодіям дісталися 2 сережки і 1 брошка, задекларована вартість яких “всього лише” 30 тис. Євро, але реально вони можуть коштувати кілька мільйонів євро. Зараз експерти з Лондона оцінюють вкрадені прикраси по фото. Поліція Венеції закликала на допомогу в розслідуванні гучного злочину колег з Риму.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023