Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

У вас обчистять усі кишені, а їхній вміст прополощуть – у Харкові відкрили кав’ярню з єнотами

У Харкові відкрили першу кав’ярню з єнотами. Двійко пухнастих розбійників стали унікальною компанією до кави завдяки вигадливому підприємцю Марку Колеснікову. За перші дні роботи навідати єнотів прийшли вже понад півтори тисячі людей.

Барт і Ліса  бешкетні як і їх мульт прототипи. Тільки встигай дивитися, як вертляві пальчики вже у вашій кишені, полощуть нову річ чи тягнуться познімати замість оператора.

Перше в Харкові кафе, де оселилися єноти, відкрив Марк Колесніков. 24-річний хлопець спочатку здійснив свою мрію, а тепер і сотень містян. Погратися з пухнастими може кожен.

Марк Колесніков, відкрив кафе з єнотами:

Перший день ночував тут я. Потім на другий день ми заїхали і спали тут вже разом. І потім вони почали залишатися тут одні. Взагалі, дуже сумую, тому що звик. 4 місяці вирощував як маленьких немовлят на руках.

Тепер у квартирі Марка тиша, а в кав’ярні окрема звукоізольована кімната для єнотів. Як у природі тут є, де побігати та відпочити. Зранку обов’язкова прогулянка, сніданок, вітаміни, а далі малі та дорослі гості.

Віта та Альона, вдруге приходять до єнотів:

– Вчера не попали!

– Мы пришли посмотреть на енотов, то очень необычное у нас появилось. Такое – антисресс!

Гліб, грався з єнотами:

Нужно беречь вещи от них, а то сей час своруют и прополоскают.

Барту та Лісі всього 4 місяці. За кілька років вони погладшають, а жвавості буде ще більше.

Марія Чередниченко, доглядає за єнотами:

Если хотите поиграться, то не идти к ним навстречу вот так руки, а подходишь спиной. Они сами приходят.

Комфорт тварин вже перевірили зоозахисники. За безпекою єнотів уважно слідкують. У жодного працівника на двох ногах немає стільки перерв. Як і стількох фанатів.

Марк Колесніков, відкрив кафе з єнотами:

У зоопарках – вони там у клітках, до них неможна зайти. Вони там дикі, кусаються. Наші повністю домашні. У нас 3 дні був ажіотаж, люди з кожним днем все більше-більше. Зараз були черги! У нас закінчувалося все: і випічки наші, і тортики-десертики, кава закінчилася. Тільки бігаємо закупаємо. Но все нормально з єнотами.

Свій перший бізнес Марк зробив не тільки пухнастим, а й екологічним. До всього привчає всіх відвідувачів любити чотирилапих як супергероїв.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023