Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

У центрі Харкова жінку вдарило тролейбусною штангою – у перехожої травма голови

На вулиці Сумській 9 вересня постраждала перехожа. Жінку вдарило тролейбусною штангою, яка зірвалася з міського електротранспорту.

відео

Постраждалій жінці нададуть необхідну допомогу. Про це повдомили в мерії. У лікарні швидкої та невідкладної допомоги ім. О.І. Мещанінова інформують, що у постраждалої забита рана голови, але симптоматики струсу мозку немає, обстеження триває.

Про можливу причину повідомив заступник директора Департаменту інфраструктури Олександр Кукіль, зрив штанги відбувається незалежно від технічного стану транспорту, контактної мережі або навичок водія.

«Так буває, коли під час руху від дроту від’єднується струмоприймач, штанга обриває розтяжку, і  контактний дріт обривається. Тролейбус – новий, справний»

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023