Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

У Східному управлінні ДФС Харківської області нагадують про декларування податків

У Східному управлінні Державної фіскальної служби Харківської області нагадують про декларування податків і право на податкову знижку. Кампанія триватиме традиційно до 1-го травня. Що ж до податкової знижки – тут фініш кампанії останній день 2019 року.

Східне управління ДФС у Харківській області охоплює 4 райони Харкова: Індустріальний, Немишлянський, Слобідський і Основ’янський. З початку року вже 4 сотні осіб зареєстрували свої доходи. Загальна сума задекларованого склала 163 із половиною мільйони гривень. Також відзвітували й 8 мільйонерів. Їхній спільний дохід склав понад 122 мільйони.

Наталія Свєтош, начальник Східного управління ДФС у Харківській області:

Декларацію подають громадяни, які отримали доходи протягом 2018 року не від податкових агентів, або якщо громадяни отримали за договором ЦПХ доходи. Також мають право на подання декларації про доходи громадяни, які хочуть скористатися податковою знижкою. Такі громадяни мають право надати декларацію до 31-го грудня 2019 року включно.

Наразі вже близько сотні громадян скористалися правом на податкову знижку. З бюджету має бути повернено 217 тисяч гривень. Останній день, коли можна заявити бажання на податкову знижку 31-го грудня цього року. Натомість декларування доходів добігає кінця 1-го травня.

Наталія Свєтош, начальник Східного управління ДФС у Харківській області:

Хочу також нагадати громадянам, що декларація подається як особисто або через уповноважену особу, засобами електронного зв’язку – це ті громадяни, які мають електронний цифровий підпис, і також засобами поштового зв’язку, але звертаю увагу, що у цьому разі декларація надсилається не пізніше ніж 5 днів до закінчення терміну надання декларацій до органів податкової служби.

У Східному управлінні інформують, у бюджет вже надійшло 0,6 мільйона гривень податку на доходи від фізичних осіб і також 0,1 мільйона гривень військового збору.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023