Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

У поліції просять мешканців Харківщини лишатися вдома

У поліції просять мешканців Харківщини лишатися вдома.

За інформацією начальника ГУНП в Харківській області Валерія Сокуренка, сьогодні на території Слобожанщини більше 400 осіб знаходяться в умовах самоізоляції.

На теперішній час десятки тисяч громадян повертаються до України з-за кордону, в основному, це країни Західної Європи. Вкрай важливо, аби вони усі дотримувалися визначених державними органами правил дотримування карантину.

Коронавірусна інфекція продовжує ширитися країнами світу, рахунки хворих та загиблих йдуть на сотні тисяч. Це надзвичайна ситуація, до якої потрібно ставитися серйозно та відповідально.

Як повідомив очільник обласного главку Валерій Сокуренко, постанова Кабінету Міністрів чітко регламентує поведінку населення під час карантину.

Необхідно уникати  масового скупчення людей, не збиратися більше 2 осіб в одному місці, по можливості дотримуватися режиму самоізоляції, виходити з дому лише в разі крайньої необхідності, дотримуватися  правил особистої гігієни.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023