Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

У податкових Харкова тривають зустрічі з платниками податків

Зустрічі з платниками податків тривають у податкових Харкова. Мета – донести зміни в питанні оподаткування та відповісти на всі нагальні питання бізнесу.

Так днями фахівці Головного управління ДФС у Харківській області та Східної ОДПІ провели чергову зустріч з представниками бізнесу, під час якої обговорили податкові зміни та актуальні питання ведення підприємницької діяльності.
Зокрема, підіймалась тема важливості офіційного працевлаштування робітників та виплати їм гідної заробітної плати.
Окрім того, податківці розповіли присутнім про нюанси нарахування та сплати ЄСВ, ПДФО і єдиного податку, а також зміни в оподаткуванні, що набрали чинності з 1 січня 2018 року.
Окремо співробітники ДФС зупинились на проведенні Кампанії декларування, яка розпочалась з початку року, та на основних випадках, коли у громадянина виникає обов’язок надати декларацію про майновий стан і доходи за минулий рік.
Наприкінці зустрічі кожен з присутніх отримав індивідуальні консультації стосовно ведення підприємницької діяльності.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023