Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

У п’ятницю в Харкові багатотисячний мітинг рестораторів – звернення до Президента проти карантину “вихідного дня”

13 листопада в Харкові, як і ще в десятках міст України, знову на акцію протесту вийдуть представники закладів харчування. Їхня вимога – відмінити карантин “вихідного дня”, адже ці карантинні заходи приведуть до закриття бізнесу по всій країні:
Влада нас не почула, ні в п’ятницю 6го листопада, ні в середу 11го. Тож ми виходимо донести свої вимоги гучніше.
Друзі, колеги, співробітники та партнери!
13.11 ми, Асоціація рестораторів Харкова, збираємо мітинг проти карантинних обмежень та карантину вихідного дня, який кабмін вже запровадив своїм рішенням. Такий карантин остаточно доб’є наш бізнес і залишить без роботи і грошей десятки тисяч сімей.
Ми закликаємо приєднатися всіх представників бізнесів, які разом з нами страждають від карантину вихідного дня: працівників сфери культури, спорта, громадського харчування, торгівлі, транспорту, салонів краси, тощо.
МИ ВИМАГАЄМО ПРИПИНИТИ ПОРУШУВАТИ НАШІ ПРАВА НА РОБОТУ.
Про вимоги підприємців до влади в ефірі програми “Вісті.Тема дня” розповів представник Асоцвації рестораторів Харківщини, гендиректор Родини AltBier Сергій Коваленко. За його інформацією, 13 листопада тільки в Харкові на акцію планує вийти понад 5 тисяч людей. Також представник Асоціації зачитав звернення до Президента Володимира Зеленського, в якому просить владу розглянути два варыанти можливих дый замысть карантину “вихыдного дня”: або дати працювати закладам харчування з більш жорсткими карантинними заходами, або ввести локдаун у цілому по країні на кілька тижнів із фінпідтримкою підприємців.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023