Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

У Миколаєві молодик помер, стрибнувши з пірсу

У Миколаєві чоловік відпочивав на Дніпро-Бузькому лимані, коли вирішив розважитися в місці, забороненому для купання, як стало відомо Вісті Ньюс. Очевидці побачили, що він тоне та викликали рятувальників, але, на жаль, допомогти вже було неможливо.

У Миколаєві молодик помер, стрибнувши з пірсуСмертельний відпочинок. У Миколаєві чоловік стрибнув із пірсу та пішов під воду. Місце було забороненим для купання, але це не спинило відпочивальника.

Єлисей Плотников, головний інспектор Заводського РВ:

По даному об’єкту, тобто по пірсу, проводилася неодноразово профілактична робота. Щодо заборони тут розважатися – щодо стрибків із даного пірсу та все інше, але це не приводить до певних результатів.

Трагедія сталася близько другої дня неділі. Очевидці бачили, як молодик стрибнув з пірсу у Дніпро-Бузький лиман, як ще два рази винирнув і зник під водою. На жаль, допомогти чоловіку вже не змогли. Його тіло дістали на берег водолази.

Єлисей Плотников, головний інспектор Заводського РВ:
Виявлене тіло потерпілого без ознак життя.

У Службі порятунку наводять страшні цифри – із початку року на водоймах України загинуло 378 людей, із них 35 жертв – це діти. А тільки з початку червня на воді вже потонули більше 40 українців.
Врятувати вдалося 241 людину.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023