Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

У мережі з’явилося відео вибуху в гаражі, що вбив 3 людей

Вибух, а далі серія хлопків. Їх почули харків’яни о 5.20 суботи. На околиці Харкова стався вибух у гаражному кооперативі. Відео вибуху виклали в інстаграм-каналі tipichnoe_xtz.

місцевий мешканець:
Как бахнуло! Я вышел посмотреть, пожара сначала не было. Потом начали мелкие взрывы и начался пожар.

Від крайнього боксу на самому виїзді не лишилося нічого, гараж просто завалився в середину. З-під плит виривався вогонь. Вибухова хвиля зірвала ворота. Гасили пожежу понад півгодини.

Сергій Якушин, командир відділення пожежної частини:
В ходе тушения пожара поступила информация, что под завалами возможно нахождение людей. При вскрытии конструкции, при подъеме плит пострадавшие были обнаружены.

Завали розбирали більше 2 годин. Щоб підняти плити, довелося працювати крану. Під плитами рятувальники побачили розчавлений ВАЗ, а в ньому 2 тіла. Один із чоловіків у момент вибуху розмовляв по телефону і навіть не прибрав його від вуха. Третє тіло знайшли поруч із автівкою. Усі троє загиблих – місцеві чоловіки. Їм було 36, 24 та 21 рік. Батько одного з загиблих у шоковому стані.

Сын там в машине. Отец стоит. Таблетки ест.

Поруч із ним знайомий загиблих. Чоловік не спілкується на камеру. Говорить, теж міг бути зранку в гаражі, але вберіг випадок – просто лишився вдома.
Поруч зі знищеним гаражем бокс Сергій. Чоловік приїхав щойно почув, що сталося. У його гаражі немає стіни та частини стелі. Говорить, загиблих не знав. Це нові власники боксу.

Сергій, власник гаража:
Все надо разбирать, а потом строить по новой. Это все материальный ущерб, это можно восстановить. Людей не восстановишь.

Причин, чому стався вибух у фахівців було кілька. Це і кілька газових балонів, які знайшли серед руїни, мангал і сама машина. Попередню версію трагедії вже назвали –

Олена Альохіна, заступниця начальника слідчого відділу:
Машина була на газу. Встановлене було газове обладнання, воно не справне. Ну, і скоївся вибух.

У поліції почали розслідування вибуху – наразі до ЄРДР внесли справу як умисне вбивство з приміткою “нещасний випадок”.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023