Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

У Мар’їнці затримали учасницю батальйону бойовиків

Учасницю бандформування затримали на контрольному пункті Мар’їнка, як стало відомо Вісті Ньюс. 34-річна горлівчанка була інструкторкою мотострілкового батальйону бойовиків.

Поліція пояснила, що не змогла знайти роботу і тому подалася до лав терористів. Відомо, чим вона займалася – у березні 2014 року отримала зброю і почала охороняти периметр блокпосту, далі закінчила курси невідкладної медичної допомоги та пішла санітарним інструктором мінометної батареї. За її словами, вона допомагала пораненим і навіть встигла побувати у деяких “гарячих точках”, зокрема, у Дебальцевому. Врешті у жовтні 2016 року санітарка залишила ряди бойовиків, адже знайшла роботу у місцевій лікарні. Затримали жінку, коли та їхала до Києва на зустріч із коханим. Щодо неї відкрили провадження за статтею «Створення не передбачених законом воєнізованих або збройних формувань». Санкція за це від 3 до 8 років позбавлення волі.

 

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023