Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

У Львові підліток провалився під кригу

У Львові, 28 січня в одному з найбільших житлових масивів, районі Сихове, підліток провалився під кригу, як стало відомо Вісті Ньюс. На порятунок прийшов місцевий житель. Та ось витягши з води дитину, стало ясно – у крижаному полоні хлопчик був не сам. Детальніше про львівську трагедію дізналися наші журналісти.


Крики про допомогу почули діти, що проходили повз водойму. Малеча здійняла галас у пошуках дорослих. На допомогу прийшов Роман. Та коли вже звільненого з-під криги 11-річного підлітка чоловік передав лікарям, з’ясувалося, що на річці дитина гуляла не сама.

Роман, намагався врятувати дітей:
Років.. не знаю, малі. Кричали “люди-люди“. Я якраз вийшов курити. Я кажу “шо таке?” Каже: “Двоє поламались”. Я прибігаю сюди – один тільки був, другого я не бачив. Я побіг ще додому, взяв драбину, кинув йому шнурок. Кажу: “Хопайся за шнурок”. Він не міг. Я драбину поставив, сам по драбині по маленьку, сам проламався, але його злапав, витягнув, тут вже жінка визвала “скору”. А другого я не бачив. Одного витягнув, а другого не бачив, не знаю.

Рятувальник:
– Під низом я його забирав
– Говорити він нічого не може?
– …захлинувся водою.
Зараз врятований хлопчик перебуває в реанімації. Його ж друга знайшли вже без ознак життя. Зауважимо, що за минулий тиждень на воді загинули 11 українців. Рятувальники закликають батьків бути уважнішими до своїх дітей. Не пускати їх до водойм, адже крига занадто тонка. І такі ігри можуть закінчитися трагедією.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023