Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

У Куп’янську поліцейського підозрюють у систематичному збуті наркотиків

У Куп’янську поліцейського підозрюють у систематичному збуті наркотиків. У прокуратурі інформують, що про підозру  повідомили сержанту поліції. Йому інкримінують незаконний збут наркотичних засобів, вчинений повторно.

Як повідомив начальник відділу обласної прокуратури Олександр Цимбалістенко, досудовим розслідуванням встановлено, що поліцейський батальйону конвойної служби ГУНП в Харківській області систематично збував на території м. Куп’янська наркотичний засіб – канабіс. Зокрема, встановлено, що у серпні 2021 року поліцейський продав чоловіку канабіс, після чого отримав від покупця гроші на власну банківську картку. 3 вересня 2021 року сержант поліції збув майже 24 гр канабісу іншому чоловіку та отримав 8000 грн, які були перераховані продавцем на банківські картки поліцейського та його знайомої.
Сержанта поліції затримано. Під час затримання та особистого обшуку у поліцейського вилучено порошкоподібну речовину білого кольору, експертне дослідження якої триває.
5 вересня 2021 року Ленінським районним судом м. Харкова підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави у сумі 56750 грн. Окрім того, ухвалою суду поліцейського відсторонено від займаної посади.
Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023