Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

У Києві закрили будинок розпусти на орендованих квартирах

У столиці закрили будинок розпусти, що базувався на орендованих квартирах, як стало відомо Вісті Ньюс. “Робітниць” сутенери підшукували на спеціалізованих сайтах. За годину послуг клієнти викладали більше 1 000 гривень. Та ось із зазначеної суми жінки отримували половину. Детальніше про це дізналися наші журналісти.


Про так званий інтимсалон поліція дізналась під час перевірки оперативної інформації. У ході слідства вони встановили, що бордель працював вже тривалий час. А базувався він на орендованих квартирах. Жриць кохання роботодавці підшукували у мережі.
Олег Рикун, заступник начальника Департаменту боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми:
Розмістили відповідні оголошення на спеціалізованих сайтах в інтернет мережі. За нашою інформацією, одна година послуг коштувала від 1 200 гривень. Слід зазначити, що половину коштів за надання сексуальних послуг жінками, організатори забирали собі.

В приміщеннях провели обшуки.
Олег Рикун, заступник начальника Департаменту боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми:
Під час обшуку вилучили грошові кошти, кредитні картки, мобільні телефони, чорнову бухгалтерію, де розписувалися всі замовлення, клієнти.

Сутенерів затримали. Нині їм оголосили підозру у втягнення в заняття проституцією. Запобіжний захід сутенерам обиратиме суд. Наразі триває слідство.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023