Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

У Києві впав цивільний вертоліт. Пілоти дивом вижили

У Києві впав вертоліт, двоє людей отримали тілесні ушкодження середньої тяжкості, чоловіків госпіталізували, як стало відомо Вісті Ньюс. Інцидент стався на Трухановому острові. У поліції інформують, що вертоліт цивільний і належить приватній фірмі.

Що відомо про пілотів – це чоловіки 1956 р.н. та 1948 р.н., госпіталізували. Слідчі розпочаликримінальне провадження за статтею порушення правил безпеки руху або експлуатації повітряного транспорту. У рамках розслідування проведуть низку експертиз, для встановлення обставин і причин падіння вертольота. За скоєння такого правопорушення передбачено покарання – обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на строк до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023