Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

У Києві відкрили меморіал на честь правоохоронців

У День вшанування пам’яті правоохоронців, що загинули під час несення служби, у Києві відкрили меморіал, як стало відомо Вісті Ньюс. У Нацполіції згадали всіх полеглих за роки Незалежності охоронців закону. У відомстві наводять сумну статистику, таких вже більше тисячі, і з 2014 року, тобто з початку війни на сході України, померли 485 працівників органів внутрішніх справ.

На меморіалі на честь правоохоронців, що віддали своє життя захищаючи закон, викарбувані слова письменника Сергія Жадана. Поруч прізвища загиблих правоохоронців. Саме до стели 22-го серпня відтепер будуть приносити квіти колеги, друзі та родичі загиблих.

Меморіал відкрили на вулиці Володимирській. На урочистій церемонії були присутні керівники Національної поліції та Міністерства внутрішніх справ.

Одну з втрат саме за останні роки окремо відзначив міністр Внутрішніх справ, наголосивши, що поліція зараз бореться не тільки зі злочинністю, а і за українську незалежність.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023